Stiltips: Solglasögon 2022 – trender och snygga modeller

Söker du efter snygga glasögonen att möta solen i? Aldrig har det funnits så många snygga, trendiga och även praktiska solglasögon. Vi guidar dig till fem snygga och stilsäkra modeller som håller sig tidlösa år efter år. Vi listar även om några av våra favoriter – häng med!

Snygga, väl valda och stilsäkra accessoarer kan fixa en hel outfit och bland de bästa accessoarerna så hamnar solglasögon högt upp på listan. Värt att investera i om du frågar oss och gärna flera i olika färger som gör att en hel outfit kan bli som ny. Smaken är såklart som baken men vi har valt ut några modeller som brukar passa de flesta, och självklart är de med bra glas och kvalitet.

Solglasögon 2022 – Pilotsolglasögon

Pilotglasögon är en av våra absoluta favoriter. En riktig klassiker som fungerar säsong efter säsong. Idag finns det fler varianter än för 10 år sen med med olika former och coola detaljer.

1. Chimi eyewear Steel Pilot

Pilotsolglasögon i klassisk vinklad, ovalformad båge med böjda kanter och en stor lins. Bågarna är handgjorda av rostfritt stål och färgade i silver med en polariserad färgad lins. Köp dem här (länk till Åhléns).

2. SOLGLASÖGON, RAY BAN

En riktig klassiker är ju ikonmodellen från Ray-Ban. Otroligt snygga glasögon både till den avslappnade stilen, tex med ett par jeans, eller till en snygg kostym. Se fler varianter eller dessa som går att köpa här (länk till Åhléns).

SOLGLASÖGON 2022 – CAT EYE-SOLGLASÖGON

Hetaste solglasögonen är även i år den moderna cat-eye modellen med snygga grafiska drag. Denna modell uppdateras ständigt och vi ser allt från mjuka till otroligt skarpa kanter. En cool och chic detalj för den som söker det lilla extra – passar utmärkt till både jeansen, klänningen, bikinin eller snygga kontorsklänningen!

4. SOLGLASÖGON, CHIMI EYEWEAR

Den moderna ”Cat eye” modellen från Chimi Eyewear. Denna båge är utformad med voluminösa sidor och mjuka kanter. Läs mer och köp dem här (länk till Åhléns).

Chimi
Solglasögon från Chimi

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.