Smart tandställning som inte syns

Artikeln innehåller annonslänk

Om det är så att du har tänder du behöver korrigera, som vuxen, så vill du med största säkerhet inte ha en tandställning som syns. Som ung är det ju inte ovanligt att få en så kallad räls som tandställning.

Men som vuxen brukar man ju vilja kunna visa upp ett leende utan en massa metallskrot i munnen. Då är det tur att det numera finns så kallade osynliga tandställningar. Märket på denna tandställning är Invisalign. Det har kommit att bli allt vanligare med denna variant av tandställning. Du kan nu dessutom få 15% rabatt på osynlig tandställning från Novo Dental. Så har du behov av att korrigera dina tänder, så kan det vara smart att ta tag i det nu.

En osynlig tandställning som reglerar dina tänder

En osynlig tandställning reglerar dina tänder lika bra som en räls, men utan att det syns. Det beror på att denna typ av tandställning, den består av skenor som sätts på baksidan av tänderna. Dessa skenor går även att ta av om det finns behov av det. Skenorna tillverkas efter dina tänder, så att de sitter perfekt.

Under tiden behandlingen är så byts dessa skenor ut med jämna mellanrum. Det så att tänderna flyttar på sig dit de ska vara.

Tandreglering på enkelt sätt

Det kan finnas olika anledningar till att man behöver reglera tänderna som vuxen. Dock har de flesta vuxna det gemensamt att de inte vill att det ska synas att det görs. Då är det bra att det finns ett alternativ som knappt syns alls. Det finns även många fördelar med att bära denna typ av tandställning. Dels så syns den ju knappt, men sedan är den även smärtfri, den är bekväm, den är flexibel samt att den ger dig även ett perfekt resultat. Det mycket snabbare än vad en traditionell tandställning kan göra.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.