Skärma av på kontoret

Artikeln innehåller annonslänk

Idag är det rätt så vanligt att man är flera kollegor som samsas om en enda kontorsyta. Det är då ofta ett så kallat kontorslandskap man sitter i. Visst kan det vara bra att ha nära till sina kollegor, men det kan även vara rörigt, stimmigt och att man känner att man inte får den arbetsro man faktiskt behöver.

Det man kan göra, det är att använda sig av olika slags skärmar, som skärmväggar och golvskärmar med mera. Idag köps många golvskärmar direkt i en webbutik på nätet, de vanligaste aktörerna är az design, ikea samt aj produkter mfl. Det är rätt smart att sätta upp skärmar, så att alla kollegor kan få en yta för sig själva så att säga. Genom att sätta upp skärmväggar mellan era skrivbord, gör att ni får en bra avskärmning, som ger mer arbetsro. Välj det som passar bäst, mellan skärmväggar för bord, golvskärmar som sätts på golvet eller kombinera olika varianter.

Satsa på olika skärmväggar och golvskärmar

En stor fördel med skärmväggar och golvskärmar är att de finns i olika storlekar, former och färger.
Det går att skärma av varje skrivbord för sig om man vill det. Det genom att göra som små bås runt alla skrivbord. Det går så klart även att ha en skärm mellan varje skrivbord, som då sätts fast på skrivbordens kant. Ni kan skärma av på det sätt som passar er bäst helt enkelt.

Även om det är så att ni satsar på att skärma av kontoret så kommer det ändå att vara en del ljud och oväsen. Det kan vara bra att kombinera olika skärmar med ljudabsorbenter. Sedan även se till att ha bra regler alla bör följa. Till exempel att inte ropa till varandra tvärs över rummet, eller att alla har varsin radio på. Se till att visa hänsyn till varandra helt enkelt.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.