Hallmöbler: Så piffar du upp din hall i höst med rätt möbler

Hösten gör nu intrång och vad passar bättre än att lyxa till vardagen med att ge din hall en glowup inför det kalla halvåret?

Att hitta rätt hallmöbler är inte alltid helt lätt. Denna hösten är det mycket fokus åt jordnära toner. Det blir snyggt att komplettera med några av de här lyxiga möblerna eller om du är mer för den rustika stilen så passar även det till höstens trender. Hallen är ju trots allt det första du möts av när du kommer innanför dörren, och det som sätter ribban för ditt hem.

När man ska hitta rätt bland alla hallmöbler finns det en hel del att tänka på. En pall fyller helt klart sin funktion i en hall. För att lasta av sig matkassar, jobbväskan, för att sitta på när du knyter skorna, eller helt enkelt för att det ser snyggt ut.

Här har du en pall som finns i flera olika träslag, för vad som passar just hemma hos dig. Med en tillhörande dyna av fårskinn, som också passar perfekt till den här lite kallare årstiden.

För dig som istället vill fylla en större yta

Om du vill fylla en större yta så passar det utmärkt med en hallbänk, och gärna en som dessutom har rum för förvaring. Inte bara snyggt utan även väldigt praktiskt när vantar, halsdukar och mössor ska ha någonstans att ta vägen, när du kommer hem in i värmen.

För att inte tala om alla fina höstkappor, pälsar och jackor kommer fram ur mörkret från garderoben. Då kan det vara snyggt att hänga upp dom på ett sätt så att dom syns. Kanske med en klädstång eller en klädställning att hänga av sig sina tyngre kläder på. Just denna klädstång har ett lite rustikt utseende om man är lite mer för en industriell eller enkel stil.

Trendiga, snygga och praktiska hallmöbler

Du kanske behöver en lite mindre byrå att förvara mindre saker som vantar, nycklar eller kanske hörlurar som du tar med dig i farten när du är påväg någonstans? Något för dig som vill ha något unikt eller ”utöver det vanliga.”

Och för den lite större familjen kan det behövas en större byrå för att förvara allt som behövs under den kallare årstiden, eller behöva gömmas undan. En sober byrå i vitoljad ek piggar upp i höstmörkret och är lätt att kombinera efter din egen inredningsstil!

Ett tips är att arbeta med kontraster, så som varmt och kallt

Väggknoppar i olika färger för vad som passar just ditt hem, eller vill du kanske testa något nytt? Sätt upp knoppar på rad eller i olika former eller kanske olika höjder.

Snygga väggknoppar från Nilssons i Svedala.

Och vad ser mer organiserat och snyggt ut än att ha matchande galgar i hallen där du hänger upp dina ytterkläder när du kommer innanför dörren? Trendigt och klassiskt men också praktiskt som nämnts flera gånger tidigare, för det är väl en super kombination? Just snyggt och praktiskt.

Låt din fantasi flöda och tänk efter om det finns något som skulle förändra utseendet på din hall, kanske något slitet som behöver bytas ut? Eller små detaljer som kan piffa upp det du redan har.

Hallmöbler med din egen stil

Det bästa tipset för att skapa en mysig stämning och hitta din egen stil för att inreda din hall. Börja med att leta bland alla varma murriga färger som är inne i år. Och hitta det som faller dig i smaken. Gulbrunt, rosa, grönt och beige, är färger som är inne i år. Men färger som träfärger, svart och vitt är ju självklart färger som aldrig går ur tiden.

Årets hallmöbler kan du hitta här.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.