Bra äventyrsfilmer 2021

Artikeln innehåller annonslänk

Vem gillar inte att se en riktigt bra äventyrsfilm? Under 2021 kom det ut en hel del filmer i denna genre. Om du vill, hyr äventyrsfilm hos Blockbuster. Här tipsar vi dig om några av 2021 års äventyrsfilmer du kan välja att se.

Jungle Cruise

En riktigt fartfylld äventyrsfilm är Jungle Cruise. I huvudrollerna ser vi bland annat Dwayne “the rock” Johnson som Frank Wolff och Emily Blunt som Dr. Lily Houghton. Frank är en skeppare, som tar med turister ut på flodbåtsturer genom djungeln. Hans största konkurrent Nilo, äger alla andra flodbåtar och är även ute efter att ta över Franks. En dag dyker Dr. Lily Houghton upp, tillsammans med sin bror. Hon tror att Frank är Nilo och de kommer överens om att han ska med dem ut på floden. Hon upptäcker dock att han inte är vem han sa, men anlitar honom ändå. Det hon söker, det är ett särskilt träd, med blommor som ska ha medicinska egenskaper. Dock är hon inte ensam om att söka efter detta.

Willys Wonderland

Denna film är en blandning av äventyr, komedi och skräck. I huvudrollen ser vi Nicolas Cage, som
spelar en tyst enstöring. En dag är han ute med sin bil, som går sönder, i en avlägsen stad. Då han
inte har pengar för att betala för reparationerna, så går han med på att städa Willys Wonderland som betalning. Det under natten. Dock finns det här en hel del hemligheter som han snart kommer att upptäcka.

Se på film när du vill

Du som vill ha bästa utbudet av nya och gamla filmer, du kan skapa en gratis profil hos Blockbuster. Där kan du sedan hyra och köpa film som du vill. Det bästa är att du faktiskt bara betalar för det du ser. Här hittar du både serier och filmer att titta på.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.