Så vårstädar du hemmet smart och få tid över till annat

Våren är på ingång. Dagarna blir längre och när hemmet fylls med ljus är det många som vill passa på att göra fint från grunden. Vi ger dig fyra tips för en smartare vårstädning.

Vårsolen är härlig men samtidigt avslöjande. Detta i kombination med att vi spenderar mer tid hemma innebär att en vårstädning troligtvis står på mångas scheman under den närmsta perioden. Med en robotdammsugare till hemmet behöver du inte ha dåligt samvete för att du hellre vill spendera tid utomhus. Neato, som designar just robotdammsugare, vill förbättra och förenkla vår vardag med smart teknik.

Vårstäda smartare

Här följer några tips för hur du kan vårstäda smartare:

  • Ta en promenad och kom hem till ett nystädat hem. Genom att schemalägga hur och när robotdammsugaren ska städa kan du exempelvis låta den dammsuga medan du är ute på en promenad eller sover. Tack vare smart laserteknik kan den städa både på utvalda platser och i mörker.
  • Minska allergier. Våren är inte bara härlig utan är även en jobbig tid för allergiker och med många hemma samtidigt är rekommendationen att damma ofta för att minska allergenerna i luften. Neato samlar upp 99,5% av alla kvalster och partiklar.
  • Minimera hår från ditt husdjur. Våra lurviga vänner tar med sig skräp in utifrån och fäller hår. Med Neatos turboläge får du hjälp att enkelt städa undan päls och annan smuts.
  • Brukar vissa delar i hemmet bli mer smutsiga och dammiga än andra? Med Neatos app kan du själv bestämma vilka platser som ska rengöras, vilket innebär att du inte behöver städa hela hemmet varje gång. Du kan också sätta gränsmarkörer för vilka områden som din Neato ska undvika.

Denna artikel är skriven genom ett samarbete med Neato. Vill du veta mer om Neato? Besök deras webbplats eller följ dom på Facebook.

Neato Robotics designar intelligenta robotdammsugare för hemmet för att förenkla vardagen.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.