Julpyjamasen är årets jultrend

Artikeln innehåller annonslänk

Att ha fula jultröjor har sedan 2000-talet blivit en allt starkare trend och idag ska tröjorna gärna vara så fula som möjligt, gärna matchande och med både glitter, blinkande lampor och musik.

Det bästa med en jultröja är att den får se ut precis hur som helst så länge den har någon form av koppling till julen – och detta gör att du själv kan bestämma hur just din jultröja ska se ut. Fantasin kan flöda helt fritt och många gånger är det lite av en tävling att bära den mest påhittiga, personliga och fula tröjan i sällskapet.

Våga en julpyjamas

Jultröjorna känner vi till sedan många år tillbaka och det är dags för den nya trenden, nämligen en julpyjamas. Är julpyjamas julens nya must have? Svaret på det är naturligtvis ett stort rungande JA! Det mest optimala är ifall alla i familjen har exakt likadana julpyjamasar för att uppnå största möjliga trendfaktor. Vi kan till och med gå så långt att vi hävdar att ingen jul är komplett utan att hela familjen har matchande pyjamas – utan att pyjamasen är lika viktig som att klä granen eller äta julskinka.

En julpyjamas behöver inte vara i de traditionella färgerna rött och grönt, utan det är helt ok att välja vilken form och färg av pyjamas som passar just din familj bäst – men de ska helst vara Ekologiska. För bästa effekt kan ni även komplettera med olika former av tomteluvor, tomtestrumpor eller andra juliga accessoarer. För många familjer har det redan blivit en tradition att alla närvarande har matchande pyjamasar. Och det kan bli riktigt festligt ifall ni är ett stort sällskap som inkluderar både mormor och morfar, farmor och farfar samt barn och barnbarn. Vilka underbara familjefoton ni kan ta!

Det startade som ett skämt

Företaget Jultröjor.se startades som et skämt år 2016 av två vänner (Jesper, 30 år och Christoffer, 29 år) och första året tillverkade de 1000 klädesplagg. Idag tillverkas cirka 400 000 plagg vilket gör att de numera är den största distributören på den Europeiska marknaden – och den enda som satsar till 100 procent på hållbarhet. De håller till i Danmark men finns även i Spanien, Frankrike, Italien, Holland, Tyskland och Skandinavien – och trenden att ha en julpyjamas blir bara större och större.

Miljö före profit

För jultröjor.se är det väldigt viktigt att värna om miljön och de innehar den allra hårdaste licensen när det gäller att tillverka kläder på ett hållbart sätt – de är nämligen certifierade genom GOTS. Inte bara själva klädesplaggen är miljömässigt hållbara utan även det packmaterial, allt som används vid frakt och alla påsar och etiketter är även de certifierade. Detta som startade som ett skämt är nu alltså ett stort och seriöst företag som sätter hållbarhet före vinst. Så att skaffa julpyjamaser till familjen är inte bara extremt roligt och mysigt – utan det är även miljömässigt rätt.

Alla gillar en människa med humor

Att alla blir glada när de träffar en människa med humor är allmänt känt – och ingenting kan väl signalera just humor mer än att bära en rolig julpyjamas. Att sedan komplettera sin klädsel med halsduk, julstrumpor eller ett roligt diadem förstärker effekten betydligt. Sedan är det naturligtvis en självklarhet att även era husdjur bör ha julklädsel för att göra hela bilden komplett.

Trenden med julpyjamas är här för att stanna. Många familjer har hoppat på trenden och det har snabbt blivit en tradition – samt ett nöje när man långt innan jul shoppar runt på hemsidan för att komma överens om vilket mönster och färg årets ekipering ska ha. Och om alla i familjen inte är överens så finns alltid möjligheten att vara personlig och att alla får välja just den pyjamas som de helst vill ha. Det finns inga fel här – alla kan göra som de vill.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.