Här är vårens bästa jeans – snyggaste jeansmodellerna 2023

Artikeln innehåller annonslänkar

Vilka är vårens bästa jeans? I den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta om de snyggaste jeansmodellerna 2023!

Det har alltså blivit dags att börja tänka på vår och sommar-garderoben. Vi har trendspanat och samlat de jeanstrender vi ser i vår, som du borde satsa på redan nu. Här kommer vårens bästa jeans och snyggaste jeansmodellerna 2023!

Hög midja och raka ben – en av de snyggaste jeansmodellerna 2023!

De raka jeansmodellerna håller sig kvar på topplistan och fortsätter vara aktuella. Som funkar år efter år, säsong efter säsong. Med sin höga midja och sina raka avslappnade ben passar jeansen till alla tillfällen. Snyggt att matcha med skjorta, stickat eller croptop! Jeansen hittar du här! (länk till Lindex)

Bild på ett par av vårens bästa jeans
Hög midja och raka ben är självklart en av dem snyggaste jeansmodellerna 2023!

Low waist and baggy

Mode är ständigt föränderligt och trenderna kommer och går. Men ibland kan en trend från förr plötsligt göra en comeback, och det är precis vad som har hänt med 2000-talets låga midja. Denna stil har nu blivit en av vårens mest trendiga och populära jeansmodeller, och det är inte svårt att förstå varför.

Tittar man på catwalken så är byxlinningen antingen mycket nerhasad eller väldigt lågt skuren, vilket ger en avslappnad men samtidigt stilren look. Det finns också många olika varianter av denna jeansmodell att välja mellan, såsom skinny, bootcut eller straight leg, så att du kan hitta en som passar din kroppsform och personliga stil. Så om du vill vara med på vårens hetaste trend, då är det definitivt dags att investera i ett par jeans med låg midja. Jeansen hittar du här! (Länk till Weekday)

Avslappnad modell

Den avslappnade stilen har nämligen tagit sig hela vägen in på catwalken och det är inte bara bekvämt och avslappnat utan också snyggt! Kanske säsongens bekvämaste jeansmodell? Klicka här. (Länk till Stylein)

Stentvättade jeans – vårens bästa jeans?

Här har vi en riktig jeansklassiker, och precis som namnet antyder, tvättas dessa jeans tillsammans med pimpsten och får därmed en önskad sliteffekt. Den mest populära jeanstvätten som hängt med sedan länge. Stentvättade jeans hittar du här! (Länk till Arket)

Raw denim

Motsartsen till de stentvättade jeansen är raw denim som innebär att jeansen inte är tvättade alls. Jeansens mörka färg finns för att man helt enkelt inte tvättar eller behandlar jeansen ytterligare efter tillverkning. I höst är det särskilt trendigt med sömmar i färg. Jeansen hittar du här! (Länk till Lindex)

Vill du läsa mer? Klicka här.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.