Guide herrklocka: Här är de snyggaste herrklockorna 2022

Artikeln innehåller adlinks

Herrklocka, kanske den mest använda accessoaren för män. En klassiker som sätter prägel på din stil, men som också kan vara en bra investering – en snygg sådan. Här listar vi de snyggaste herrklockorna 2022.

Vi listar favoriter och tidlösa klassiker. Till vardags, till jobbet eller till festen.

Daniel Wellington Classic Bristol – en klassisk herrklocka

Denna snygga klassiska klocka i en ny säsong. Vit i rostfritt stål med brunt läderband. Ett tidlöst utseende som klär upp allas handled. En supersnygg detalj att ha på armen till vardags eller jobbet. Klockan hittar du här. (Länk till Farfetch.com)

herrklocka en klassiker

 

Montre Butterfly klocka – en lite annorlunda snygg herrklocka

För den som har en mer kreativ stil och är mer vågad är detta en favorit hos oss just nu. Montre Butterfly klocka från Zadig & Voltaire med små nitdetaljer format till ett fjärilsmönster. Den perfekta julklappen till sonen eller pojkvännen. Klockan hittar du här. (Länk till Farfetch.com)

snygg herrklocka

Joh. Rothmann

Vi fortsätter i silver och för dig som älskar tidlöst, klassiskt och vet att silver är din färg är den här snygga klockan en perfekt match! Unik, stilren och rätt för silver-älskaren. Klockan hittar du här. (Länk till Afound.com)

Herrklocka, en silver klassiker

Joh. Rothmann Classic

För dig som älskar ännu mer tidlöst, eller som fastnade vid den klassiska klockan från Daniel Wellington. Här är ännu en klocka från Joh. Rothmann, som känns ännu mer tidlös. Det här är en perfekt vardagsklocka som passar alla livets tillfällen. Klockan hittar du här. (Länk till Afound.com)

snyggaste herrklockorna

Klocka från Gant – snygg herrklocka i bra prisklass

Den här herrklockan från Gant har den perfekta blandningen av retro och sport. Med sina kronograf och datufunktion samt 100 meters vattentäthet är den den ultimata klockan för den aktiva mannen. Klockan hittar du här. (Länk till Ellos.se)

snyggaste herrklockan

The Plein Extreme

En herrklocka med en kaxig look från Philipp Plein. Vi kan inte annat än att kalla den cool och ståtlig, precis som kollektioner från märket brukar vara. Det här är en klocka att använda till fest och firande. Klockan hittar du här. (Länk till Farfetch.com)

herrklocka guld

Klocka från ASOS DESIGN – en riktigt snygg herrklocka

En snygg herrklocka med svarta detaljer. Här har du en klassisk look som går att klä upp till festen och klä ned till vardags. Med ett armband i mesh och kvartsverk är den här snygga klockan din för endast 300 kronor. Här är en perfekt present till honom. Eller till dig som vill testa dig fram och hitta din stil innan du gör en större investering. Klockan hittar du här. (Länk till Asos.com)

en lite mörkare herrklocka

Klocka från Tommy Hilfiger

Få saker känns så lyxigt som en enhetlig och stilren klocka runt handleden. Och det är precis så det ska kännas, och så känns det med den här coola och mystiska looken från Tommy Hilfiger. Klockan hittar du här. (Länk till Farfetch.com)

en modern herrklocka - riktigt snygg

Klocka från Hugo Boss

Här har vi den perfekta accessoaren till festen. För dig som älskar guld och som gillar det lilla extra. En supersnygg detalj på handleden som lyfter hela din look. Klockan hittar du här. (Länk till Farfetch.com)

Gant Park Hill III Grey/Black

En elegant, klassisk och tidlös klocka från GANT. Här är det perfekta komplementet till en stilfull garderob. Klockan hittar du här. (Länk till Ellos.se)

Snyggaste herrklockorna 2022
Snyggaste herrklockorna 2022 – vi har hela listan

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.