Guide: fina stickade tröjor för vintern 2022

Artikeln innehåller annonslänkar

stickad tröja
Influencern Claire Rose med en snygg grön stickad tröja. Foto: NaKd

Äntligen är vi inne i den mysiga höst-och vinterperioden, när man kan bära de allra mysigaste tröjorna. Är du efter en riktigt mysig fin, kanske stickad, tröja så har vi guiden för dig. Vi har valt ut några av de snyggaste och skönaste tröjorna 2022, som vi vill bära i höst och vinter. Stickade tröjor med något för alla – i både budget och lyx. Saknar du någon favorit? Hör av dig med tips eller om vi ska scouta något nytt åt dig!

Stickad tröja Dam – budget

En polotröja i mjuk ull är en klassiker och alltid lika skön när det börjar bli kallare ute. Ha den mysiga tröjan för dam under en trendig kappa, eller varför inte med en väst över? Här är en favorit från Asket, både skön, snygg och mycket prisvärd tröja för dam!

stickad troja Asket
En mysig polotröja i mjukt material från Asket, för 790 kr. Finns i flera färger, bland annat svart, vit och beige.

Den flätade vita tröjan

En annan favorittröja för dam är den vita flätade tröjan från Asket, bland annat väldigt fin till svarta skinnbyxor eller snygga jeans. En flätstickad tröja i RWS-certifierad ull med klassisk passform. Tröjan är mönsterstickad fram och bak, har rund halsringning och ribbstickade kanter. Finns att köpa här via länken (länk till Asket).

mjuk tröja i flätat ull
Vit flätat tröja i ull, en favorit till vintern.

Mysig tröja dam – tips nummer tre

Nästa favorit är från Filippa K, en skön ullblandning som klär sig snyggt till både vardags, jobb och fest med en kjol eller skinnbyxor till. En perfekt mysig tröja dam, som finns i flera färger och går att köpa härmysig tröja dam

Stickad tröja dam i lyxigare variant

Vill man sticka ut lite och ha en riktigt fin och lyxigare variant så har vi en favorit från Ralph Lauren, dessutom riktigt skön. En snygg tröja att ha till snygga jeans, skinnbyxor eller kjol. Varför inte göra det till en julfavorit, eller till skidbacken? Klicka här för att komma till tröjan!

stickad tröja dam

Vill du ha fler shoppingtips? Då ska du kolla här i vår shop!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.