fbpx

Här är höstens populäraste och trendigaste jeansmodeller

Artikeln innehåller annonslänkar

Vilka är höstens trendigaste jeansmodeller? I den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta om höstens jeansmode.

Regn och rusk – riktigt höstväder! Det har alltså blivit dags att börja tänka på höstgarderoben. Vi har trendspanat och samlat de jeanstrender vi ser i höst, som du borde satsa på redan nu. Här kommer höstens populäraste och trendigaste jeansmodeller!

Hög midja och raka ben

De raka jeansmodellerna håller sig kvar på topplistan och fortsätter vara aktuella. Som funkar år efter år, säsong efter säsong. Med sin höga midja och sina raka avslappnade ben passar jeansen till alla tillfällen. Snyggt att matcha med skjorta, stickat eller croptop! Jeansen hittar du här! (länk till Lindex)

Low waist and baggy

Tvåtusentalets låga midja har gjort comeback och planerar att stanna. Tittar vi på catwalken så är byxlinningen mycket nerhasad eller väldigt lågt skurna. Helt klart en av höstens trendigaste och populäraste jeansmodeller! Jeansen hittar du här! (Länk till Weekday)

Avslappnad modell

För dig som inte är beredd att släppa taget om den bekväma sommarstilen kan vara lugn. Den avslappnade stilen har nämligen tagit sig hela vägen in på catwalken och det är inte bara bekvämt och avslappnat utan också snyggt! Kanske säsongens bekvämaste jeansmodell? Klicka här. (Länk till Stylein)

Stentvättade jeans

Här har vi en riktig jeansklassiker, och precis som namnet antyder, tvättas dessa jeans tillsammans med pimpsten och får därmed en önskad sliteffekt. Den mest populära jeanstvätten som hängt med sedan länge. Stentvättade jeans hittar du här! (Länk till Arket)

Raw denim

Motsartsen till de stentvättade jeansen är raw denim som innebär att jeansen inte är tvättade alls. Jeansens mörka färg finns för att man helt enkelt inte tvättar eller behandlar jeansen ytterligare efter tillverkning. I höst är det särskilt trendigt med sömmar i färg. Jeansen hittar du här! (Länk till Lindex)

Vill du läsa mer? Klicka här.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.