Zonin lanserar en ny Prosecco-flaska designad av Pininfarina

Prosecco är mousserande vin från Italien. Foto: Unsplash

Familjen Zonin, en av Italiens ledande prosecco-producenter, lanserar en helt ny flaskdesign i samarbete med Pininfarina, en av Italiens mest kända formgivare genom tiderna. Flaskans nya form och färg ger uttryck åt Zonins välbalanserade, intensiva prosecco.

Zonin lanserar sin Prosecco 1821 i en helt ny flaskdesign. Den finns nu i Systembolagets beställningssortiment. Det är Pininfarina, en av Italiens mest kända formgivare  som har tagit fram designen. Pininfarina är framförallt känd för samarbete med bilar som t.ex. Ferrari, Maserati, Alfa Romeo – men även Volvo.

Zonin lanserar en ny Prosecco-flaska designad av Pininfarina

Vi är otroligt glada över att kunna presentera en ny, häftig design, tillsammans med en av Italiens ikoner

Eftersom den nya etiketten ramas in av Zonin Proseccos säregna turkosa färg, andas den nya flaskdesignen både elegans och attityd. Innehållet karaktäriseras fortfarande av den familjära proseccon; intensiva och läckra smaker tillsammans med fruktiga aromatiska dofter av vita blommor och äpplen.

— Nu är det dags för en helt ny design av vår välbalanserade Zonin Prosecco 1821. Den nya flaskan, med sin kraftfulla och stiliga design, reflekterar tydligt samarbetet med den legendariska formgivaren Pininfarina. Vi är otroligt glada över att presentera en ny, häftig design, tillsammans med en av Italiens ikoner, säger Reija Andersson Tuomaala, Brand Manager på Pernod Ricard Sweden.

Zonin representerar nutida vinproduktion och är en visionär i industrin. Under de senaste 200 åren har Zonin kontinuerligt utvecklat sina arbetsmetoder och produkter för att alltid säkerställa hög kvalitet.

Läs mer om det familjeägda vineriet och deras prosecco här. 

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.