Smaken som tar dig till medelhavet – Lakrids by bülow

Äntligen är de ljusare tiderna här och sommaren närmar sig med stormsteg. I takt med att den varma säsongen sakta men säkert smyger sig på lanserar LAKRIDS BY BÜLOW sin somriga limited edition-smak LÆMON – MELLOW YELLOW. En fräsch citruslakrits inbäddad i vit choklad.

Sommarvarianten LÆMON bjuder med dig på en resa till medelhavet. Doften är frisk och söt. Den för med sig både glädje och solsken tillsammans med en ljuvlig smak och en fräsch citrongul färg. Med sitt danska hantverk erbjuder LÆMON en kombination mellan citrusfrukten och sin egen nordiska touch. En unik blandning av saltlakrits. Med naturens fräschaste frukter tillsammans med en kärna av lakrits dragerad i vit choklad, grädde och vanilj. Sommarvarianten ger dig den perfekta balansen mellan sötma, syrlighet och sälta.

Drömsmak

– Förra året höll vi en tävling där vi gav en lycklig person möjligheten att vinna sin ultimata drömsmak. LÆMON är därför inspirerad av vinnarens förslag som var citronkräm. Den goda feedbacken på varianten från vår smakpanel LAKRIDS LOVERS har varit imponerande och därför lanseras den nu med några justeringar som en säsongsprodukt. Detta för att ännu fler ska få möjlighet att prova den. Med citrusfruktens fräscha smak och gula färg i kombination med vår gourmetlakrits skapas den perfekta sommarkänslan, säger Francisca Listov Saabye, produktutvecklare på LAKRIDS BY BÜLOW.

Passion Fruit

Har du svårt att välja mellan smakerna så har LAKRIDS BY BÜLOW gjort det lätt för dig med en blandning av både LÆMON – MELLOW YELLOW och den populära B – PASSION FRUIT. Med en burk av mixat utbud får du en mix som bjuder på såväl citrus som fruktiga smaker i kombination.

Limited edition kollektionen LÆMON – MELLOW YELLOW kommer att finnas till försäljning från den tolfte maj på LAKRIDS BY BÜLOWs hemsida och i deras butiker i Stockholm. I april öppnade LAKRIDS BY BÜLOW sin största butik hittills i Stockholm. På Nybrogatan 23 kan du hitta den somriga kollektionen och LAKRIDS BY BÜLOWs övriga smaker.

Vill du läsa mer? Klicka här.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.