fbpx

Recept: Krämig, enkel och lyxig Skagensill till julbordet

Sophie Björkman bjuder på julklassikern som vi älskar med en twist!

Skagensill till julbordet

Skagensill när den är som godast! Sophie Björkman bjuder på hennes godaste sill med Skagenröra! Enkelt, lyxigt och en liten twist till det traditionella julbordet.

  • Portioner: ca 4 personer
  • Svårighetsgrad: Enkel
  • Skriv ut

Ingredienser

  • 1 burk 5-minuterssill (420g)
  • 100 g räkor med skal
  • 3 msk dill
  • ½ dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • ½ rödlök
  • Salt och peppar
  • Citronsaft

Instruktioner

  1. Skala räkorna
  2. Skär sillen i mindre bitar och hacka räkorna grovt
  3. Finhacka rödlök och dill
  4. Blanda ihop creme fraiche, majonnäs, dill, salt, peppar, rödlök, räkor och några droppar citron
  5. Vänd ner sillen och rör om ordentligt
  6. Låt stå i kylen helst ett dygn innan servering

Vill du ha mer inspiration så läs mer av Sophies recept här på sajten eller följ henne på Instagram!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Relaterade artiklar
Recept: Äggmoln med parmesan och bacon – så fixar du den trendiga frukosten