fbpx

Recept: Stor brunchfavorit till helgen – Äggcocette med salsiccia

Lyxa till helgen lite extra med en mättande och smakrik brunchfavorit gjord av äggcocette med salsicciakorv.

  • Portioner: 4 st
  • Svårighetsgrad: Lätt
  • Skriv ut

Ingredienser

  • 4 st ägg
  • 4 st råa salsicciakorv
  • 2-3 st tomater
  • Olivolja
  • Salt och peppar
  • Gräslök

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Sprätta upp korvarna och stek innehållet i olivolja.
  3. Lägg korven i små formar på botten.
  4. Tärna tomaterna och häll över korven.
  5. Knäck ett ägg per portion på toppen av varje portion.
  6. Ställ formarna i mitten av ugnen ca 10-12 minuter.
  7. Toppa med gräslök.
  8. Servera gärna med baugette till.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Relaterade artiklar
Överraska i påsk med en färglad smakbomb!