Pixie – restaurangen där det alltid är freedagsfeeling

Nu har den nya restaurangen Pixie slagit upp dörrarna. Pixie restaurang som är en del av Stureplansgruppen ligger precis intill T-centralen på Klarabergsviadukten 61. Här serveras det pasta, pizza, sallader och cocktails. 

Pixie bjuder alltid på skratt, musik och dans. Här är det alltid fredagsfeeling. Med den härliga “art deco möter det rustika” inspirerade inredningen är det svårt att inte hamna i stämning.

Cocktails för dig som älskar drinkar 

På Pixie serveras det påhittiga och goda drinkar. Här hittar vi smaker som ananas, hallon, honung och havre. Förutom det utbud som redan finns på alkoholfria drinkar så går de flesta cocktails att få utan alkohol också. Alla cocktails finns också att beställa till ett och samma pris: 125kr.

Pasta, pizza eller sallad? Pixie restaurang är öppet hela dagen 

Om du är sugen på mer än att bara ta några glas i baren så finns det en bred meny att beställa ifrån. På varje bord finns det en QR-kod att skanna och där kan du bläddra igenom alla alternativ i lugn och ro tills du bestämt dig för vad du vill ha. Tryffelpasta, tryffelpizza eller pestopasta? Här finns det garanterat något för alla. Allt från en pizza margherita till en spicy salami pizza eller pestopizza fylld med tillagade grönsaker. Pixie sätter sin egen prägel på allt från pizza och pasta till sallader samt drinkar. Med ett hemligt recept för degen och en härlig tomatsås är pizzan signerad Pixie in i minsta detalj. Pixie är öppet hela dagen och serverar alternativ som passar till den glada spontanmiddagen, sena brunchen eller drinken inför en pangkväll.

Kaffe och dessert

Har du tagit dig så här långt måste du också testa Pixies otroligt goda dessert i form av glass. Älskar du 88:an eller är du ett stort fan av en syrlig citronsorbet så kommer du garanterat att uppskatta Pixies glass. Det här är 88:an & citronsorbet fast 2.0 – serveras dessutom i snygga skålar, likt cocktailglas. (Instagramvänligt!!)

AW, lunch, förfest eller middag på Pixie Restaurang

Hos Pixie kan du fira alla tillfällen. En stor lokal som rymmer mycket folk med öppen planlösning som är fördelat i olika sektioner, så att du kan sitta i den stämningen du vill vara. Häng i baren och sitt i sofforna intill DJ:n som spelar onsdag-lördag. Eller sitt i en lugnare del för att prata med vännerna och samtidigt få fredagsfeeling medan ni äter. Pixie är bjussigt för stora gäng som både kan boka och sitta utan sluttid. Passar perfekt för brunch med vänner och familj för att fira stort som litet. Pixie öppnade den 21 oktober på Klarabergsviadukten 61 och är granne med restaurangerna wagamama och Griffins’ Steakhouse.

Vill du läsa mer från Moderna Livet? Klicka här. För att komma till Pixies Instagram – klicka här.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.