Känn sommaren med mixade smaker från LAKRIDS BY BÜLOW

Lakrits by Bulows praliner intill en pool

Sommaren väntar runt hörnet och med den kommer LAKRIDS BY BÜLOWs nya sommarburk – en blandning som bjuder dina smaksinnen på en solig resa till Medelhavet.

Lagom till sommarens entré för LAKRIDS BY BÜLOW samman två av sina populära fruktiga smaker i den nya MIXED SUMMER JAR. En blandad burk med chokladöverdragna lakritsgodisar som innehåller smakerna B PASSION FRUIT och MELLOW YELLOW LÆMON. Tillsammans har de båda uppfriskande smaker som vi alla suktar efter under en varm sommardag. Båda smakerna i den blandade sommarburken går att köpa i enskilda burkar. Från och med den 11 maj kan du köpa MIXED SUMMER JAR på lakridsbybulow.se och i butik.

Genom den unika kombinationen av salt lakrits, färska sommarfrukter och vit choklad tar smaken dig direkt till solen. Med en perfekt balans mellan söta, salta och friska smaker kommer MIXED SUMMER JAR definitivt att fresta dina smaklökar i sommar.

LÆMON – MELLOW YELLOW

Njut av en unik kombination av salt lakrits och en av naturens fräschaste frukter: citron. Lakritskärnan är virvlad i vit choklad, grädde och vanilj för att säkerställa den perfekta balansen mellan sötma, syrlighet och sälta. År 2021 anordnade LAKRIDS BY BÜLOW en tävling där vinnaren fick chansen att skapa sin ultimata drömsmak. Kombinationen av citron och lakrits är därför inspirerad av vinnarens förslag, lemon custard.

B-PASSION FRUIT

Den söta lakritsen är täckt av ett generöst lager med vit choklad och passionsfrukt. Passionsfruktens syra i kombination med chokladens sötma skapar den perfekta munsbiten. De sötsyrliga lakritsgodisarna avslutade med ett delikat knaprigt sockerskal.

Precis som alla LAKRIDS BY BÜLOW -produkter har MIXED SUMMER JAR tagits fram med hållbarhet i fokus. LAKRIDS BY BÜLOW är det första konfektyrföretaget i världen att använda 100 % återvunnen plast sedan 2019. Alla lakritsprodukter är tillverkade i Köpenhamn och de är stolta över att kunna meddela att fabriken sedan 2020 drivs med 100 % grön energi.

Vill du läsa mer? Klicka här!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.