Annas Pepparkakor blir mjölkchoklad

För tre år sedan tog Annas Pepparkakor klivet från kakhyllan till frysdisken. Med Annas Pepparkaksglass och nu utökar de sortimentet ytterligare med en helt ny kategori: konfektyr. Med en kombination av len mjölkchoklad av högsta kvalitet och krispiga pepparkaksbitar lanserar Annas sin första chokladkaka. Annas Original Mjölkchokladkaka är utformad i olika stora chokladbitar. Perfekta för att dela flera stycken eller för att tillfredsställa sitt eget mindre eller större chokladbegär.

Nu tar Annas Pepparkakor klivet in i konfektyr med sin Annas Original Mjölkchoklad. Med den nya chokladen vänder man sig till konsumenter som gillar både Annas Pepparkakor och likaså mjölkchoklad. Och vill hitta en ny kombination av sina favoriter för att dela på julens alla sammankomster eller för att unna sig helt själv.

En hållbar chokladkaka med Rainforest Alliance Certifiering

Annas Original mjölkchoklad är en perfekt kombination av len och krämig choklad av finaste kvalitet. Kombinerad med krispiga, krossade Annas Original pepparkakor. Chokladkakan är gjord på hållbara kakaobönor och har en Rainforrest Alliance Certifiering (RAC). Medan RAC arbetar för att skydda skogarna, förbättra försörjningen för jordbrukare och skogssamhällen, jobbar de samtidigt för att främja deras mänskliga rättigheter.

– I Sverige älskar vi både pepparkakor och likaså choklad. Att kunna kombinera de två i en riktigt högkvalitativ produkt känns spännande! Vi hoppas att Annas Original Mjölkchoklad ska bli uppskattat av många och njuta av under julens sammankomster eller i eget sällskap till en god kopp kaffe, säger Eva Forsberg, Category Marketing Manager på Annas Pepparkakor.

Perfekt att delas eller att avnjuta i eget sällskap

Annas Original Mjölkchoklad riktar sig till alla choklad- och pepparkaksälskare. Och är med sin unika utformning både perfekt att delas såsom att avnjuta i eget sällskap, vare sig man bara vill ha en liten bit eller är sugen på flera stora. Annas Original Mjölkchoklad kommer finnas i dagligvaruhandeln till det rekommenderade priset 34,90 SEK.

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.