Slipp nappkaoset med personliga nappar

Artikeln innehåller annonslänkar

Ett litet barn med napp

Många barn suger på napp i stället för tummen, så det råder ofta förvirring om vems napp som är vems när barn ska hämtas från dagis. Så för att undvika att napparna blir förväxlade med varandra på dagis finns det en väldigt smart lösning: en namnnapp, personliga nappar. Namnnappar är helt vanliga nappar, men med din flickas eller pojkes namn på. Således får ditt barn inte bara en unik napp att suga på, utan befriar dig dessutom från nappkaoset!

Namnnappen.se var den första på marknaden att tillverka nappar med namn och erbjuder idag det överlägset största urvalet av namnnappar. De erbjuder nappar från 15 av de främsta kvalitetsmärkena från Europa. Och graverar ditt barns namn på dem så att du aldrig igen behöver förväxla nappar. Bland annat erbjuder dem ett stort utbud av BIBS nappar med namn. Det vill säga personliga nappar från det välkända danska varumärket BIBS. På så sätt undviker du borttappade nappar och ger därutöver ditt barn en napp som hen kommer att älska! Dessutom får du den bästa kundservice du kan tänka dig på köpet.

Flera nappsugare i hushållet? Inga problem!

Det är vanligt att barn vill suga på en napp tills de permanenta tänderna kommer fram. Vissa suger naturligtvis på tummen och vissa behöver inte suga alls. Men i de flesta fall fungerar nappar som utmärkta verktyg för att hålla barnet lugnt och tillfreds. Men med många barn i hemmet kan det bli ganska kaotiskt när napparna ligger utspridda överallt och barnet vill ha just sin napp och ingen annan.

Om det finns flera nappsugare i hushållet kan BIBS nappar med namn således vara utmärkta för barnfamiljerna som behöver hålla reda på de olika napparna. (Och barnen för den delen). Detta hjälper dig som förälder att hålla reda på var napparna ska när de ska användas. BIBS nappar med namn är alltså gulliga nappar med dina barns namn ingraverat i valfri textstorlek och typsnitt, så att du kan hålla reda på vems napp som är vems. Läs mer om hur det fungerar att anpassa BIBS nappar med namn genom att klicka på länken.

BIBS nappar med namn i olika färger

Förutom att du kan personifiera dina barns nappar med deras namn kan du göra dem ännu mer unika med ett urval av söta färger. BIBS nappar med namn finns i olika nyanser, från klassiska retrofärger till mer samtida naturnära kulörer. Du kan också få BIBS nappar med namn levererade i trepack i olika färger men med samma namn på dem, så att du alltid har reservnappar vid behov.

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.