Tahero Nori: “Jag älskar när entreprenörer bygger bolag”

Sommarintervju

Vi träffar Tahero Nori som är entreprenör och grundare för Buddy Company gruppen. Utöver det investerar han i bolag och delar livet tillsammans med Johanna Hoof som också är en entreprenör och bolagsgrundare.

Hur har våren och försommaren varit?

– Vi kan lätt säga att det har varit allt annat än en dans på rosor. Dock är jag en positiv och optimistisk person som tror att framtiden ser ljus ut. Det jag tycker är tråkigt är att det oftast är oskyldiga människor drabbas av den komplexa värld vi lever i. Det gör verkligen ont i hjärtat att bevittna vad som sker i Ukraina just nu och vad som sker i de fattigare delarna av världen där mat och energipriser påverkar ännu mer, säger Tahero Nori.

Vad är aktuellt just nu?

– Allt mitt fokus ligger just nu på BuddyCompany Gruppen – som i sin tur äger TechBuddy.se, BuddyCompany.com och TaskRunner.se. Vi älskar att skapa jobb medan vi skapar värde för våra kunder med deras vardag och tjänster i hemmet. Dessutom investerar jag i bolag och älskar entreprenörer som bygger bolag. Exempel på bolag är Northe.io, Logcast.io och Manigo, säger Tahero Nori.

BuddyCompany är en super-app för alla husnära tjänster i hemmet vilket innebär allt från att montera upp en TV, montera ihop Ikea-möbler, barnpassning, hjälp med städ och mycket, mycket annat. BuddyCompany’s vision och mål är att bygga Sveriges och Europas arbetsförmedling genom att garantera en bra kundupplevelse och nöjda kunder.

Vad gör du i sommar? 

Tahero berättar att han och Johanna har spenderat stor del av sommarens helger ute i skärgården. Medan deras veckor har bestått av att de har jobbat fullt ut med sina bolag för att förbättra och optimera verksamheterna.

– Det låter kanske lite tråkigt att man “jobbar” under sommaren, men det är verkligen en livsstil som vi älskar, säger Tahero Nori.

Var hittar du din energi?

– Jag omger mig av inspirerande människor, umgås mycket med mina nära och kära. Utbildar mig hela tiden genom att ta reda på nya saker. Det är så mycket jag inte kan och jag tycker att det är fantastiskt att det finns så mycket att lära. Jag och Johanna är väldigt aktiva individer så vi hittar på många spontana och roliga aktiviteter på somrarna, säger Tahaero Nori.

Tre tips att lyssna på eller läsa i sommar?

  • Principles for dealing with the changing world order – Ray Dalio
  • A promised Land – Barak Obama
  • Letting Go – David R. Hawkins

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.