Sandra2

Möt Sandra Silbersky och nyöppnade Lounge by CaSa

Lounge by CaSa - en plats för kvinnligt nätverkande

Vi har träffat Sandra Silbersky som är medgrundare till nystartade Lounge by CaSa – en plats i Stockholm för kvinnligt nätverkande. Idén grundades från viljan att skapa en naturlig plats för kvinnor att ses och nätverka. 

Lounge by CaSa är en medlemsklubb för kvinnligt nätverkande. Loungen ligger i centrala Stockholm och är till för alla kvinnor som är i behov av en plats för möten eller mellan möte. CaSa möjliggör nätverkande mellan kvinnor i vardagen, inte bara genom arrangerade event eller digitalt.

– Det finns flera fantastiska digitala kvinnliga nätverk idag. Jag är själv med i många. Jag  började uppmärksamma att det allt oftare efterfrågades att ses på riktigt i dessa nätverk. Det kunde vara allt från att jobba tillsammans till att träffa personer som var i samma situation som en själv till att helt enkelt vilja träffa nya vänner. Det fanns ingen självklar plats att ses på och så föddes idéen om CaSa.

Stor efterfrågan
Sandra berättar att hon såg efterfrågan om en plats på fler håll, men att utbudet har inte hängt med.

– Det finns idag ingen fysisk plats för kvinnligt nätverkande i vardagen i Stockholm. När jag började göra research hittade jag liknande koncept i NY, Los Angeles och London. De har varit superlyckade. Så självklart kommer mycket av vår inspiration därifrån idag samtidigt som jag vill göra det till något eget.

No18 är kontorshotellet med fina lokaler som medlemmar i CaSa får använda.

Olika medlemskap
– Vi erbjuder flera olika medlemskap för att möta olika behov. Eftersom vi riktar oss till kvinnor i allmänhet och inte till en speciell bransch eller åldersgrupp så förstår vi att alla vill använda medlemskapet på olika sätt. Alla medlemskap gäller för en månad och man får köpa eventbiljetter till medlemspris.

Utöver lounge-erbjudandet i vardagen kommer vi även att erbjuda events, workshops och föreläsningar. Fokus kommer alltid vara på den mindre gruppen då målet är att få ihop kvinnor för att lära känna varandra.

Good Morning by CaSa- 399 kr/månaden
Möjlighet att komma två gånger i veckan under våra morgontimmar som är mellan 8-10 tisdag-fredag. Frukost finns att köpa för bra pris på plats.

Networking by CaSa- 475 kr/månaden
Möjlighet att komma två gånger i veckan under våra networkingtimmar som är mellan 10-14 måndag-fredag. Lunch finns att köpa för bra pris på plats.

Meeting by CaSa- 1599 kr/månaden
Möjlighet att komma två gånger vi veckan när som helst under våra öppettider 8-17 måndag-fredag. Frukost ingår på måndagar och man har möjlighet att ta med sig gäst för möten.

Working by CaSa 4500 kr/månaden
Möjlighet att använda loungen som sin arbetsplats. Du kan vara där hur mycket du vill under våra öppettider 8-17 måndag-fredag. Frukost ingår på måndagar och man har möjlighet att ta med sig gäst för möten.

Ett av de fina rummen på kontorshotellet No18 på Birger Jarlsgatan som medlemmar i CaSa får använda.

Vad gjorde du innan Lounge By CaSa?
– Sist befann jag mig på Influencer Marketing/Tech bolaget APPRL där jag jobbade som Client Manager. Jag älskar att jobba tillsammans med kunder och det är något jag verkligen får göra med CaSa. Innan jag pluggade så jobbade jag på en reklambyrå i Stockholm. Jag var även med som värdinna när Smarteyes skulle testa nytt koncept i butik gällande kundrelationer.

Innan hon började jobba så bodde Sandra tre år i London och studerade Business Management. Hon har även pluggat business i Köpenhamn samt läst Fashion PR på London Collage of Fashion.

Hur är nya livet som egenföretagare?
– Som egen företagare bestämmer du över din egen tid vilket kan vara både positivt och negativ. Du blir aldrig klar för det finns alltid mer att göra. Planering är A och O. Se över hur veckan har varit och planera veckan som kommer. Det blir viktigt att inte fastna i något och att inte sitta med flera saker samtidigt. Dela upp dagen.

– Energinivån är också viktig för att få dagen att gå ihop. Den löser man genom träning och bra kost. Kanske lättare sagt än gjort. Som sagt så planerar man sin egen dag och kan därför lägga in träning i schemat. Det är värt det alla gånger.

Jag tror reflektion och avstämning är superviktigt också. 

Några knep för att hålla motivationen vid liv?
– Det är mycket lättare att hålla motivationen vid liv när man tillbringar sin tid med något man brinner för. Som jag nämnde tidigare så älskar jag att jobba med kundrelationer och relationer över lag. Jag tror verkligen att kombinationen av personlighet och professionalitet går hand i hand, speciellt för kvinnor. Men självklart har man dippar och det kanske inte alltid går som man tänkt sig. Jag tror målsättningar är superviktigt och hjälper i stunderna som är tuffa. Om man ser helheten och vart man är på väg så är det lättare att finna inspirationen när något kanske gått snett. Att ha bra personer runt sig har också hjälpt mig. Att hitta en mentor är superbra.

För att gå med i medlemsklubben går man in på deras hemsida eller skriver direkt till [email protected] för mer information.

CaSa_logos_green_beige (kopia)
BESÖK WEBBPLATS
Lounge by CaSa

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.