fbpx

Karriär

I samband med Black Friday vill vi slå ett slag för att bryta den tanklösa konsumtionen. Vi gästas av Anders Ankarlid från A Good Company som berättar om hur han blev klimataktivist samt hur man kan förändra tanklös konsumtion till genomtänkta beslut.
Svenska SEO-priset instiftades för att synliggöra e-handlare som genomfört SEO-insatser utöver det vanliga. I fredags offentliggjordes alla vinnare på hotell At Six i Stockholm, vi har listan och bildspecial från prisutdelningen!
Genom att regelbundet pitcha dig själv och din idé oavsett om det är på en middag, ett frukostmöte eller inför publik, så utvecklas du i processen. Retorikexperten Anna Ekblom från Snacka Snyggt är tillbaka och ger oss sina bästa tips för att sälja in sin idé.
Låg energi och söndagsångest varje vecka? Ja då kan det vara dags att byta jobb, även om det var precis det man pluggade till. Anja Forsnor Wärn och Alexandra Kamperhaug ger sina bästa tips på hur du hittar jobbet just för "dig".

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.