fbpx

Karriär

Det går att nätverka och bygga ditt personliga varumärke även fast du jobbar hemifrån eller på distans. Säljchefen och föreläsaren Nawres Caman ger sina bästa tips på hur du kan knyta nya kontakter och bygga ditt personliga varumärke online!
Hemmaveckorna och karantändagarna blir fler och fler, och det finns sannerligen en risk för att motivationen tar sig en dipp. Denise Rudberg, Filip Strömbäck och Susanne Birgersdotter ger sina tips för att hålla igång.
Enligt Nina Jansdotters erfarenhet så jämför sig de flesta med någon annan, någon gång. Kanske har denna jämförelse gjort att du känt dig nöjd med dig själv och ditt liv, eller så har den gjort att du känt dig mer eller mindre värdelös.
I samband med Black Friday vill vi slå ett slag för att bryta den tanklösa konsumtionen. Vi gästas av Anders Ankarlid från A Good Company som berättar om hur han blev klimataktivist samt hur man kan förändra tanklös konsumtion till genomtänkta beslut.
Genom att regelbundet pitcha dig själv och din idé oavsett om det är på en middag, ett frukostmöte eller inför publik, så utvecklas du i processen. Retorikexperten Anna Ekblom från Snacka Snyggt är tillbaka och ger oss sina bästa tips för att sälja in sin idé.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.