Therése Lindgren ingår designsamarbete med Stronger

En efterlängtad kollektion med varma toner från naturen

Sedan Therése Lindgren själv lade upp en teaser i sina sociala kanaler om sitt designsamarbete med e-handels – och träningsjätten Stronger har det varit hårt tryck efter mer info om kollektionen. Nu kan Stronger avslöja att kollektionen innehåller totalt 14 olika artiklar och släpps den 25 augusti, något som Strongers vd Annica Rantala ser mycket fram emot.

Entreprenören och influencern Therése Lindgren släpper sin egen kollektion tillsammans med den snabbväxande e-handelsjätten Stronger. Kollektionen innehåller en mix av olika typer av plagg som passar för både träning, skönt häng hemma i soffan och allt däremellan. Kollektionen är designad med inspiration från varma och mjuka toner från naturen som ska ge en harmonisk aura, vilket är typiskt Therése. Varje produkt är designad att passa ett liv i rörelse, oavsett vilken aktivitetsnivå man är på.

Therése Lindgren i kollektionen.

Limited edition

Kollektionen innehåller mer än klädesplagg, accessoarer för vardagens behov kommer också att ingå i kollektionen. Therése har också valt att designa ett Limited edition plagg då hon själv oftast tränar tillsammans med sina hundar. Hund-hoodien är en specialdesignad hundtröja så att du kan matcha med din pälskling när ni ska träna tillsammans. Hund-hoodien är Limited edition och kommer tävlas ut på både Theréses och Strongers egna kanaler.

Återvunnet material

Något Stronger ser som mycket viktig är sitt hållbarhetstänk. Därför är tre plagg i kollektionen gjorda av återvunnet material. Strongers vd Annica Rantala berättar att designsamarbetet med Therése Lindgren länge har varit på företagets önskelista, och att de är väldigt glada att fler snart kommer få ta del av kollektionen. Även Therése är otroligt glad och stolt över samarbetet och ser fram emot släppet. Hennes stora förhoppning är att hennes fantastiska följare ska kunna hitta något de tycker om och kunna bära med stolthet.

Några ord från Therése

– Jag är så glad att Stronger tog kontakt med mig och frågade om jag ville designa en egen kollektion tillsammans med dem. Nu är den snart här och jag är så pirrig inför släppet, det var längesen jag var så exalterad över något. Jag hoppas ni kommer älska produkterna lika mycket som jag gör, säger Therése Lindgren.

Information om kollektionen

Kollektionen består av 14 artiklar totalt och plaggen kommer finnas i storlek XXS till XXL och kosta mellan 399 och 699 kr. Samarbetet släpps den 25 augusti men kunder som har valt att anmäla sig till ett VIP-släpp får access två dagar tidigare.

Om Stronger

STRONGER är ett snabbväxande e-handelsbolag som erbjuder snygga träningskläder för
kvinnor. Dessutom har de utökat sitt sortiment och erbjuder idag även loungewear, beachwear och praktiska träningstillbehör. Deras mål är att inspirera alla kvinnor till att leva ett mer aktivt liv och bli starkare från insidan och ut. STRONGER finns att hitta över stora delar av världen och säljer online till över 120 länder. I dagsläget fokuserar STRONGER på en global expansion samtidigt som de har ett tydligt hållbarhetsmål. För mer information klicka här.

Vill du läsa fler intervjuer? Klicka här.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.