Nordiska Kompaniets julskyltning – A Brand New Christmas Story

Äntligen är det dags för Nordiska Kompaniets årliga julskyltning som denna gång bjuder in till en magisk julvärld i gnistrande musikalanda. Den populära traditionen är en stor del av julen på NK och överraskar varje år tusentals besökare. Årets tema är A Brand New Christmas Story och firas in genom den traditionsenliga skyltsöndagen i Stockholm och Göteborg den 21 november klockan 10:50.

Ända sedan 1915 har Nordiska Kompaniet varit en självklar destination vid jul. I årets skyltfönster kommer leksaker till liv i en gnistrande musikal uppdelad i sex olika akter. Musikalen utspelar sig i stadens klassiska och fantasifulla kvarter, där våra städer tackas efter en lång pandemi och låter oss uppleva dess miljöer och julen på ett nytt sätt. I stället för att använda nya leksaker till skyltfönstrens karaktärer startade NK efter sommaren en leksaksinsamling där saker som behövde ett nytt liv lämnades in. Återanvändningen har förlängt leksakernas livslängd som nu blivit en del av julen på NK.

Det är inte bara i skyltfönstren som årets tema återspeglas.

Med magiskt fint inslagna paket, julerbjudanden, underhållande shopping och liveuppträdanden för alla åldrar, kommer varuhusens besökare få uppleva A Brand New Christmas Story även inne i varuhusen.

– Med temat A Brand New Christmas Story välkomnar vi alla till en förtrollande julvärld i gnistrande musikalanda för att fira in julen i våra fantastiska skyltfönster, inne i våra varuhus och i våra digitala kanaler. Nu när samhället äntligen öppnat upp är vi glada att återigen kunna möjliggöra tillfällen för både handel och inspiration samt vara en plats där minnesvärda upplevelser kan skapas, för alla åldrar. Julen på NK i år står verkligen för allt som är magiskt, nostalgiskt och rikt på nya upplevelser, säger Karin Wickberg, marknadschef på Nordiska Kompaniet.

Minnesvärd start på julen

För att förvandla NK:s skyltfönster till en gnistrande julmusikal har varuhusen för 11:e året i rad tagit hjälp av formgivarna på JoAnnTan Studio.

– Det är varje år en ära att få arbeta med NK:s julskyltning och skapa en minnesvärd start på julen för varuhusens besökare. I årets skyltfönster 2021 har vintern lagt sig över Stockholm och Göteborg, julen är på väg. I städernas klassiska kvarter utspelar sig en unik föreställning i sex olika akter. Vi får uppleva en härlig stämning i en stad där allt kan upplevas både i verkligheten och i fantasin, säger Cilla Winbladh från JoAnnTan Studio.

I samband med avtäckningen, klockan 10:50 på skyltsöndagen den 21 november, välkomnas besökarna till den efterlängtade julparaden. I år anländer tomten till varuhusen i överraskande ekipage för att sedan träffa förväntansfulla besökare inne på NK mellan klockan 11:00-17:00 (11:00-16:00 i Göteborg). En magisk start på NK:s jul som följs av aktiviteter i varuhusen ända fram till jul.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.