Nelly.com är partner när Bianca Ingrosso lanserar sin första klädkollektion

Bianca Ingrosso lanserar klädkollektion tillsammans med Nelly.com.

Bianca Ingrosso för Nelly.com
Foto: Press, av Tony Ottosson

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso har under 2020 samarbetat med Nelly.com genom sin roll som Creative Advisor. Hon har bland annat varit modell i kampanjer och kreativt involverad i plattformens stora sommarkampanj. Det är ett spännande samarbete där Bianca har utmanat både sig själv och Nelly.com i att våga testa nya saker för att utvecklas.

Nu tar Bianca Ingrosso klivet och bryter helt ny mark genom att vara huvuddesigner för kollektionen Bianca x Nelly.com. Nelly.com lanserar exklusivt kollektionen den 21 september som är Bianca Ingrossos första inom segmentet kläder. Alla plagg är exklusivt designade och avprovade av Bianca.

Dröm om egen kollektion

– Jag har länge drömt om att göra en egen kollektion, men det är först nu som jag känner att tajmingen var rätt. Att få göra det här tillsammans med Nelly.com som jag har en lång relation med har varit tryggt och framförallt kul! Vi har haft så roligt tillsammans under hela processen. Och jag tycker att det syns så tydligt nu när kollektionen är klar.

Jag är så stolt över varenda produkt, säger Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso x Nelly.com

Kollektionen Bianca x Nelly.com innehåller 32 produkter och består av både kläder, skor och väskor. Prisspannet kommer ligga på 249–899 SEK. Färgskalan går mestadels i vitt, nougat, beige och svart precis som Biancas egen garderob. Varje plagg går att matcha och bära på flertalet sätt och kunden uppmanas att våga utmana sig själv och testa nya looks.

Bianca Ingrosso gör klädkollektion tillsammans med Nelly.com. Foto: Press

Nelly-plagg med Bianca Ingrosso – twist

– Nelly.com och Bianca delar stil och kollektionen är verkligen klassiska Nelly-plagg, med en tydlig Bianca-twist. Bianca har varit en stilambassadör för oss under lång tid. Hennes sätt att bära plagg och matcha går helt i linje med vår övriga kollektion. Bianca är dessutom väldigt duktig på färgskalor och att jobba med olika material för att skapa en dynamik.

Det är en väldigt fin och välarbetad kollektion som vi är väldigt stolta över att lansera tillsammans med Bianca, säger Madeleine von Schedvin, Designchef, Nelly.com.

Nelly.com lanserar den exklusiva kollektionen måndag den 21 september kl. 10.00.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.