Juniper lanserar ny hotellmorgonrock

Vi träffar Mathilda Wibom Westberg som står bakom företaget Juniper. Nu lanserar de en ny hotellmorgonrock. Morgonrocken ska göra att vardagen känns lika avkopplande och lyxig som när man efter en varm dusch kryper upp bland mjuka hotellkuddar.

– En av de mest avkopplande och tillfredsställande stunderna när man reser är att få komma upp på hotellrummet, njuta av en varm dusch innan man kryper upp bland massa hotellkuddar insvept i en mjuk morgonrock. Så jag tänkte, varför inte göra det till en del av vardagen? Med den upplevelsen i åtanke bestämde jag mig för att designa den mest bekväma morgonrocken som finns och jag tycker vi har lyckats, säger Mathilda.

Från ide till lansering tog ungefär 7 månader

– Vi ville absolut inte att det skulle bli en morgonrock som alla andra men självklart tittade vi på andra varumärken för inspiration. Sen handlade det mycket om att få detaljerna rätt, bara bältet tog lång tid att hitta rätt teknik för att tillverka, vi ville att det skulle kännas lyxigt och annorlunda på samma gång och det slutade med att hela bältet sys för hand av vårt team i Portugal. Slagen, manschetterna och passformen var andra saker vi jobbade länge med för att få till så det skulle kännas exklusivt men samtidigt kännas väldigt bekvämt och avslappnat. Råvaran var däremot enkel, för precis som det övriga sortimentet med sängkläder och handdukar är den gjord i 100% Supima bomull.

Hur tänker ni överlag kring ert sortiment och produktutveckling?

– Vår inspiration hämtas från den oöverträffade upplevelsen man ofta får när man besöker ett härligt boutiquehotell. Min ambition är att Junipers produkter ska bidra till att skapa samma känsla hemma. Jag tycker vi börjat med några av de mest självklara produkterna. Men möjligheterna för att utveckla Junipers sortiment ytterligare är stora och vi kommer redan under 2022 släppa åtminstone två nya kategorier av produkter.

Vad är planerna framåt?

– Bortsett från produktlanseringar handlar det mycket om att göra en ännu bättre upplevelse för kunden. Precis som ett boutique-hotell så har vi otroligt stort fokus på att alla som kommer i kontakt med Juniper har en positiv upplevelse. Sen om man ser mer till det interna så är det framförallt att växa teamet så vi kan nå ut till fler personer och skapa en ännu bättre upplevelse.

Med ett nytt tillskott i familjen 

– Vi brukar skoja om att Juniper var vårt andra barn och nu har vi fått vårt tredje, lilla Pomeline. Hon kommer få hänga med mig om dagarna och har redan fått vara med på sin första Juniper fotografering! Det är såklart bitvis utmanande men när man har eget företag har man inget att välja på annat än att jobba vidare. Jag tror nästan det kan vara lite tur att vi är i USA med familjen. Här det anses helt normalt att jobba från att barnen är väldigt små.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.