Emmeli Marmander: “Något som borde vara självklart 2022”

Vi träffar Emmeli Marmander som är en entreprenör och grundare till klädmärket Shesize. Förutom det är hon en stolt tvåbarnsmamma och kommer från en mindre ort utanför Textilstaden Borås.

Emmeli beskriver sig själv som en passionerad och orädd person som brinner för resan och resultaten. Hon är grundare för klädmärket SHESIZE som är ett startup bolag som Emmeli själv grundade 2019. Hon berättar att de just nu bara befinner sig  i början av deras resa. De jobbar för att utveckla produkten och kunna möta fler behov inom en snar framtid.

“Vi gör skjortor anpassade efter hur kvinnor ser ut”

– Vi gör skjortor anpassade efter hur kvinnor ser ut. Passform, komfort kvalitet är det vi brinner för. Vi vill göra det enkelt för kvinnor att hitta sin storlek och inte behöva skräddarsy dem. Man väljer helt enkelt sin vanliga storlek 34-46 + sin kupstorlek A-E. Vi ska inte behöva anpassa oss efter skjortan, den ska anpassas efter oss, något som borde vara självklart 2022, säger Emmeli Marmander.

Ett bra team och se positivt på resan

Emmeli säger att idag är det väldigt enkelt att starta ett bolag, det svåra är att vara uthållig och inte ge upp. Det är många utmaningar och vägen är inte spikrak.

– Det gäller att ha människor runt sig som stöttar, peppar och kan hjälpa till med det som du som entreprenör inte är bra på. Ett bra team, mentor, familj så man orkar och fortsätta, hålla energin uppe, hitta lösningar, lära sig nya saker och se positivt på resan, säger Emmeli Marmander.

Viljan att skapa förändring

På frågan om vart Emmelis drivkraft kommer ifrån svarar hon att hon har en stark vilja att skapa förändring. Hon vill utmana branschen, påverka hur vi ser på storlekar och göra skillnad för andra kvinnor.

Vad är en perfekt skjorta? 

– En perfekt skjorta är en skjorta som har hög kvalitet, bästa komfort och passform, det är det vi strävar efter med alla våra produkter. En klassik modell som man kan bära vid alla tillfällen och alltid känna sig som sitt bästa jag, säger Emmeli Marmander.

Vad ser du fram emot kommande år?

Att få möjlighet att växa och nå ut till ännu fler kvinnor med våra produkter och göra skillnad.

Vill du läsa mer? Klicka här.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.