Städa smidigt med Sini

Bild på Sinis produkter som hjälper dig att städa smidigt

Sini är ett finländskt familjeföretag vars produkter har en självklar plats i finländarnas hem. Nu tar de sina revolutionerande produkter till Sverige. Det innovativa med Sini är att du lägger en rengöringstablett i en tom flaska, fyller på med varmt vatten – och vips har du en städspray! Detta gör att du slipper kånka nya plastflaskor när din städspray är slut.

Tabletterna tillverkas i Finland och är de första i världen med Svanenmärkning, de är allergivänliga samt biologiskt nedbrytningsbara. Dessutom är de bevisat effektiva – städresultatet är verifierat av en tredje part i laboratorium. Flaskans stilrena, avskalade design gör att du slipper ställa undan produkterna, utan kan smälta in i övrig interiör.

Sinis rengörningstabletter kommer i fem sorter, en tillägnad varje typ av städning: allrengöring, kök, badrum, fönster och toalett. Utöver att ha olika färg och doft har tabletterna olika pH-värde, eftersom spraymedlet bör anpassas till rum och yta.

När du köper Sini första gången får du en flaska och medföljande tabletter, som ger dig två påfyllningar rengöringsmedel à 500 ml. Därefter behöver du bara köpa nya rengöringstabletter när sprayen är slut. Redan nu kan du köpa Sini på alla City Gross och Hemköp samt hos ICA. Varumärket lanserade även nyligen sin svenska e-handel, sini.com/sv.

Städa smidigt med Sini’s allrengöring

Med en fräsch doft av grapefrukt och ett neutralt pH-värde passar Sinis allrengöringsmedel utmärkt för de flesta ytor i hemmet.

Städa köket smidigt

Med en frisk citrondoft är rengöringsmedlet perfekt för alla ytor i köket. Det neutraliserar matlukt och är effektivt mot fett och smuts.

Få ett fräscht badrum

Med en len lavendeldoft ger det här rengöringsmedlet dig ett härligt rent badrum och tack vare det låga pH-värdet är det effektivt mot kalk och rost.

Få skinande fönster med smidig städning 

Det friskt havsdoftande fönsterrengöringsmedlet är effektivt och räcker länge. Rengöringsmedlet torkar långsamt och ger dig skinande rena glas- och spegelytor utan ränder.

Toalett

Med en fräsch doft av eukalyptus passar det här blekande rengöringsmedlet perfekt för toalettstolens alla ytor. WC rengöringsmedlet är effektivt mot såväl smuts och kalk som dåliga lukter.

Bild på ett skinande rent badrum efter att du städat smidigt med Sinis produkter
Ett skinande rent badrum efter att du städat smidigt med Sinis produkter

Vill du läsa mer? Klicka här för att komma till startsidan!

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.