Skapa en mysig hemmamiljö med smart belysning från Philips Hue

Julen börjar närma sig och framför oss har vi allt kortare dagar och fler mysiga stunder inomhus. Med ett Philips Hue-startpaket kan du skapa perfekt belysning inför den mörka juletiden och säkerställa precis rätt stämning till hemmamyset. Ljuset kan hjälpa dig att vakna på morgonen eller skapa rätt stämning för en kväll framför TV:n. Styr ljuset med hjälp av appen, din röst eller den medföljande Smart Button.

Sedan 2012 har den smarta belysningen från Philips Hue skapat en alldeles unik stämning i många hem. Med Philips Hue-startpaketet kan du också vara med. Med alla tänkbara färger att välja mellan har du möjlighet att skapa exakt den stämning du önskar – från kallt energifullt vitt ljus på morgonen till gyllene nyanser för att koppla av på kvällen.

Smart julstämning

Svenskarna föredrar att mysa inomhus på vintern. Och vad är bättre än en bra film eller en oförglömlig julfest under denna mörka period? Med Philips Hue kan du synkronisera dina medier med Philips Hue. På så sätt kan du få belysningen att återspegla färgerna och rytmerna i din favoritfilm eller julmusik och skapa den perfekta stämningen. Så är det bara för vintern att komma!

– Om du också funderar på att börja använda smart belysning så är nu det rätta tillfället. När vintermörkret lägger sig är det perfekt att uppleva den unika Philips Hue-belysningen. God jul! säger Christian Dyssel Engel, Nordic Marketing Manager, Signify.

Philips Hue-startpaketet kostar 1649kr och är det bästa julklappstipset. Det är den självklara julklappen till mannen eller kvinnan som har allt och som drömmer om att förhöja kvaliteten i hemmet med hjälp av teknik. När du väl har vant dig vid de många funktionerna i startpaketet är det svårt att vara utan dem.

Med startpaketet kan du prova smart belysning i ditt eget vardagsrum och senare lägga till fler Philips Hue-produkter, både inomhus och utomhus. Med Philips Hue kan du få ljuset att matcha ditt julpynt eller ditt julbord, eller använda de dynamiska scenerna för att överraska dina gäster med en alldeles unik stämning.

Allt du behöver göra för att komma igång är att köpa startpaketet, ladda ner appen, ansluta till den medföljande Hue Bridge och så har du tillgång till alla funktioner. Man kan styra ljuset med hjälp av appen, sin röst eller den medföljande Smart Button. Med hjälp av appen kan du t.ex. ha full kontroll över din belysning när du inte är hemma. Du kan tända och släcka så att hemmet alltid är upplyst på det sätt du vill, oavsett om du är borta eller hemma.

Startpaketet innehåller 2 ljuskällor, en Bridge och en Smart Button-fjärrkontroll.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.