Så skapar du mysfaktor i hemmet – och minskar på elräkningen

Artikeln innehåller adlinks

Håll dig varm och skapa mysfaktor i hemmet samtidigt som du minskar på elräkningen under de kalla månaderna. Vad passar bättre än att investera i saker som ger ditt hem ett lyft samtidigt som du på lång sikt sparar pengar?

Vi har gjort en lista blandat med inredningstips och tips som håller dig varm. Men framförallt skapar du en mysfaktor i hemmet inför vinter, jul och nyår.

Värm dig med en pläd – eller flera

En supersnygg inredningsdetalj som också fyller en funktion. Snygg detalj att ha hängandes på soffan eller fåtöljen. Klockren att matcha med kuddar i samma toner. För att göra det extra mysigt, tipsar vi om att leta bland naturfärger som du älskar och blanda jordnära toner. Den här pläden finns till exempel i flera färger, och finns dessutom till ett superbra pris. (Länk till Mio.se)

Tänd levande ljus

Levande ljus ökar inte bara myset i hemmet, det gör också att du känner dig varm. Du slipper sätta igång element och får en snygg inredningsdetalj med massa inredningsmöjligheter. Så inne som ljuslyktor är just nu har det nog aldrig varit tidigare. Vi älskar trenden med inslag av spräckliga och färgade glaslyktor. Den perfekta ljuslyktan hittar du här. (Länk till Mio.se)

Mattor som håller rummen varma

En matta skyddar dina fötter från ett kallt golv. Håller vi fötterna varma är det lättare för resten av kroppen att hålla värmen. Det finns många fördelar med en matta, det är bättre och skönare för fötterna än att gå på ett kalt golv. Och i dessa tiden kan du stänga av golvvärmen. Denna mattan älskar vi, finns i flera färger till alla rum. Psst – just nu 30% rea.. (Länk till Jotex.se)

Håll dig varm efter duschen

Ett sätt att spara el på är att minska på de långa varma duscharna. Men vi ska inte behöva frysa för det. Behåll värmen efter duschen med en mysig morgonrock. Vår favorit hittar du här. (Länk till Mio.se)

Inred hemmet med dekorationer i mysiga färger

Att öka mysfaktorn med hjälp av varma och naturnära färger är ett superbra knep för att få hemmet att kännas och upplevas varmare. Men framförallt blir det mysigt. Dekorationsvas hittar du här. Bubblig vas med runda former hittar du här. Ljusstaken hittar du här. (Länkar till Jotex.se)

Drick varma drycker

En varm kopp te, en varm kopp kaffe eller varm choklad. Det blir extra mysigt att servera i en vacker kopp eller mugg. Vi har spanat och tagit fram tre av våra favoriter just nu. Även här i naturnära toner. Mugg utan öra med rinnande effekt hittar du här. (Länk till Jotex.se) Keramikmugg hittar du här – länk till nordicnest.se) Rustik mugg hittar du här.– länk till royaldesign.se.

Bädda med nya varma sängkläder

Håll dig varm på natten genom att bädda med högkvalitativa sängkläder. Som håller ute kyla och håller dig varm under täcket. Detta härliga bäddset hittar du här. (Länk till Mio.se)

Vill du läsa mer? Klicka här. Följ oss på vår Instagram @modernalivet.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.