Inredning från Solhem – Nordisk design och funktionalitet i bästa möjliga kvalitet

Artikeln innehåller annonslänk

Solhem är en återförsäljare av kvalitetsinredning från en lång rad olika nordiska och skandinaviska designers. Hos Solhem kan du hitta allting som behövs för att inreda ditt hem och de erbjuder även ett stort utbud av säkra och vackra möbler för barnrum.

Vi svenskar har en lång inredningstradition och vet ofta vad vi tycker om. Addera detta med att vi länge har varit bortskämda med att Norden och Skandinavien legat i framkant när det kommer till möbeldesign. Inredning som du själv tycker om och har valt ut skänker en mysig och hemtrevlig känsla och det är svårt att komma ifrån att ett vackert inrett hem är mycket trevligare att bo i. Solhem Inredning har förutom sin välsorterade E-handel ett showroom och butik i Stockholm.

Solhem är en återförsäljare av inredning och möbler i toppklass

Solhem är en återförsäljare som specialiserar sig på nordisk design och som erbjuder ett brett utbud till alla rum som finns i ett hem. Solhem har ett brett utbud av primärt danska möbler, som med sina raka linjer och avslappnade utseende skänker exklusivitet och en känsla av hemtrevlighet. Danska möbler kombinerat med nordisk minimalism gör att det är enkelt att möblera om och hitta någonting som passar just din stil perfekt.

Solhem Inredning erbjuder även ett stort utbud av olika rottingmöbler att välja mellan och som vi tidigare nämnt finns det även en lång rad lika barnmöbler i deras sortiment.

Designade barnmöbler håller högre kvalitet och behåller sitt värde över lång tid

Solhem Inredning erbjuder också ett stort utbud av designade barnmöbler. Vid första anblick kan det ofta kännas att man hellre hade spenderat de pengarna på möbler till vardagsrummet eller liknande, men faktum är att designade barnmöbler kommer med en lång rad fördelar. Addera detta med att ett välinrett barnrum hjälper till att skapa ett hem som är utformat efter dina egna preferenser och din smak och skänker en känsla av sammanhäng från rum till rum.

En av alla fördelar med att välja designermöbler till barnrummet är att dessa ofta håller en mycket högre kvalitet än vad andra tillverkares möbler gör. I ett barnrum så är allt en leksak och det är inte ovanligt att lek kan skada möbler som inte är tillverkade med kvaliteten i fokus. Designermöbler är helt enkelt mycket stryktåligare och håller därför längre.

På grund av dess stryktålighet och långa livstid går det ofta att sälja designade barnmöbler för ungefär samma pris som man köpte möbeln för från början.

Hitta glädje i att inreda ditt hem

Heminredning kan vara en fantastisk hobby. Allt för många av oss använder oss samma gamla möbler som vi alltid har haft, utan att förändra och förnya. Det behöver inte kosta multum att skapa en helt ny känsla i ditt kök, sovrum eller vardagsrum. Med hjälp av några få möbler från Solhem och en nypa kreativitet kan du skapa ett modernt hem som du trivs i. Det är bara uppfinningsrikedomen som sätter gränser och Solhem har ett stort utbud med någonting som passar för alla.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.