Byggsatser för både unga som vuxna

Artikeln innehåller annonslänkar

Tillhör du dem som bara älskar att vara kreativ och bygga modeller? Då har vi samlat byggsatser för dig. Det är helt enkelt tid för Time For Machine!

Modeller för alla

Time For Machine är byggsatser med modellkit som passar både unga som vuxna. Det handlar om helt unika modeller i metall. Eleganta vintagemodeller i rostfritt stål, inspirerad av de mest fantastiska, historiska och kreativa designerna som du kan tänka dig. Gillar du modeller och att vara kreativ är detta drömmen för dig!

Varför satsa på dessa modeller?

Med hjälp av dessa byggsatser skapar du de mest fantastiska objekten. Dessa är därför fantastiska som dekorativa samlarobjekt. Perfekt för alla skrivbord, bokhyllor eller andra ytor. Bra i alla interiörer. Naturligtvis är det också den bästa presenten till någon du tycker mycket om. Levereras i en elegant presentförpackning, vilket gör den till den perfekta presenten för alla i ditt liv.

För alla med passion för teknik och metall

Du kan skapa modeller som rör sig, modeller som gör ditt hem och din arbetsplats till en liten värld av kreativitet. Modellsatserna från Time For Machine är eleganta och komplexa 3D-funktionella modeller. De är tillverkad eav högglansigt och rostfritt stål. Alla komponenter är extremt exakta och färdiga för montering. Alla modeller med mekanisk funktion och många rörliga delar! Varför inte en Silbver bullet eller en Hot tractor? Båda med legendarisk, vacker retrodesign. En snabb sportbil från förr,  nspirerad av vinnarna av internationella biltävlingar från början av seklet. Öppet för vind och aerodynamik, detta eleganta historiska sportfordon är en glädje att bygga och titta på. Eller en Hot Tractor med en industriell design som bygger på den riktiga tunga K700-traktorn. Hot Tractor är det perfekta inträdet i världen för Time For Machine-modellering – lätt att montera utan fjäderdrift. Hot Tractor’s hjul är rörliga och dess bakaxel kan vridas, hyttdörrarna och motorhuven kan öppnas.

Vill du läsa mer? Klicka här.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.