LELO tar klivet från sexleksaker till smink

Efter två årtionden med att omdefiniera sexleksaksbranschen, tar det svenska intimlivsstilsföretaget LELO en djärv steg in i skönhetsbranschen. Deras första satsning, LELO MAKEUPTM, inkluderar två olika läpprodukter – Stylo- och Liquid-läppstift, i sammanlagt tio vackra nyanser. Precis som LELOs tidigare produkter, präglas dessa läppstift av hög kvalitet och en känsla av lyx, med en stark inriktning på att stärka individen både in- och utvändigt.

LELO, som grundades i Stockholm år 2003 och revolutionerade sexleksaksbranschen med sin banbrytande vibrator Lily, har sedan dess etablerat sig som ett globalt varumärke i över 160 länder. Genom åren har självkärlek och kvalitet varit centrala teman i LELOs utvecklingsarbete. Nu tar dessa ledord företaget in i en ny bransch – skönhetsbranschen.

Det första släppet från LELO MAKEUPTM består av två varianter av läppstift, som är utformade för lång hållbarhet och komfort. Dessa läppstift innehåller naturliga ingredienser som enbär, björk och malört för att vårda och skapa vackra läppar.

“Under LELOs 20-årsjubileum kommer vi att fortsätta bygga på den grund som har gjort oss till det starka varumärket vi är idag. Vår fokus är att utveckla produkter med hög kvalitet, snygg design, komfort och funktionalitet. Vi ser fram emot att utmana även skönhetsbranschen och att fortsätta arbeta för att stärka individen inifrån och ut. Steget in i skönhetsvärlden känns helt rätt. Vi är redo att utmana även där,” säger Luka Matutinovic, CMO på LELO.

De första produkterna från LELO MAKEUPTM, de två olika läppstiften i tio nyanser, släpptes den 24 maj på lelobeauty.com och lelo.com till priset av 390 SEK per stift.

STYLO läppstift

Ett extra krämigt, matt läppstift med en örtinfuserad formula som ger fukt och antioxidanter. Stylo ger fylliga och ungdomliga läppar och är skönt att bära.

Färger:

  • 01 – NOTORIOUS
  • 02 – ONE NIGHT STAND
  • 03 – REBEL
  • 04 – COME ON OVER
  • 05 – SCREWED

LIQUID läppstift

En banbrytande formula som kombinerar naturliga ingredienser med avancerad teknologi för att erbjuda stark täckning som varar i upp till tolv timmar, med komfort och fuktighet.

Färger:

  • 06 – FREAK
  • 07 – HORIZONTAL TANGO
  • 08 – BOOTY CALL
  • 09 – HOT AF
  • 10 – NYMPH

Med sitt inträde i skönhetsbranschen strävar LELO efter att erbjuda ännu fler sätt för människor att känna sig självsäkra och vackra, både på insidan och utsidan.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.