Hur du får en snabb glowup

Innehåller adlinks

Alla vill vi åt den där fina naturliga lystern som får oss att känna oss pigga och må bättre både på insidan och på utsidan. Det inre glowet kommer från en sund och hälsosam kost. Och det yttre glowet kan du enkelt få med hjälp av rätt hudvård. 

För en naturlig glow up utan smink är det viktigt att exfoliera huden, använda glow serum och ansiktskrämer som ger lyster och återfuktar på djupet. Därför kommer här sex tips på hur du kan få flow och lyster helt utan smink!

Rengör ansiktet ordentligt

Det är viktigt att du får bort alla orenheter och att du tvättar ansiktet ordenligt. Att vara noggrann med din ansiktsrengöring är det första och viktigaste steget för att få glow och lyster till huden. Rengör varje morgon och kväll, och tvätta gärna två gånger. Om du inte rengör huden ordentligt blir det svårt för andra oljor, krämer och serum att sjunka in i huden.

Hudexpertens tips: Soft Foaming Cleanser, Skin City.

Exfoliera huden

En exfoliering eller en peeling kan du göra en till två gånger i veckan. Det tar bort döda hudceller och skapar en ny fräsch hud. Har du tåligare hud så kan du använda dig utav en peeling med mindre korn. Har du känsligare hud så kan du använda dig utav exfoliering som är en kemisk peeling.

Hudexpertens tips: The Ordinary Direct Acids, Lyko, 109 kr.

Använd en toner

När du använder en toner efter din rengöring så återställer du fuktbalansen i huden. En återfuktad hud är det som ger dig både glow och lyster. När du applicerat din toner och låtit den sjunka in så kan du gå vidare till nästa steg i din hudvårdsrutin.

Du kan också använda dig utav en fuktmist efter att du använt din toner, på så sätt bidrar du med ännu mer fukt till huden!

Hudexpertens tips: Radiance Boosting Toner, Åhlens, 99 kr.

Applicera ett glow serum

Nu kan du applicera lystergivande produkter. Som ett glow serum. Smörj in serumet i huden och gör på samma sätt som med tonern. Därefter kan du fortsätta med nästa steg i din rutin. Serum räcker ofta väldigt länge, och du behöver inte alls applicera mycket för att det ska räcka till hela ansiktet. CeraVes Hydrating Hyaluronic Acid Serum kommer i en 30 ml förpackning och är unikt framtaget med tre essentiella ceramider och MVE-teknologi för att förse huden med återfuktning i upp till 24 timmar. Serumet hittar du här!

Fuktboost som ger glow 

Nu är det dags för en riktig fuktboost! Att använda en ansiktsmask en till två gånger i veckan gör att du ständigt upprätthåller en glowig och återfuktad hud. En sheetmask, är en tunn duk doppad i återfuktande serum. Masken ska ligga på ditt ansikte mellan 15-30 minuter och den är vårande och återfuktande för ansiktet. När du haft på masken tillräckligt länge kan du ta av den och klappa eller massera in resten av serumet som finns kvar i ansiktet.

Hudexpertens tips: Glow tonic family, Lyko.

Applicera en fuktgivande dag eller nattkräm

Applicera nu din ansiktskräm över hela ansiktet och klappa försiktigt in det i huden, spraya en sista gång med din fuktmist och nu har du ett garanterat glow, som kommer att hålla om du fortsätter med den här rutinen. Vill du ha ÄNNU mer glow så kan ett tips vara att droppa i några droppar flytande highlighter i hudkrämen.

Hudexpertens tips: Vitamin C Moisturising Facial Oil, Lyko, bra pris på 179 kr. Strobe Light Liquid Highlighter Day Glow, Lyko 199 kr.

Avlägsna döda hudceller och oönskad hårväxt med Estrids nya Onyx

Genom att försiktigt avlägsna döda hudceller och oönskad hårväxt, avslöjar Estrids rakhyvel en frisk och ungdomlig hud med en naturlig lyster. Upplev själv den fantastiska förvandlingen till en strålande hud varje gång du använder Estrids nya rakhyvel. Den är dessutom otroligt Instagram-vänlig. Rakhyveln Onyx hittar du här!

Läs också “Smarta knep för ett hälsosammare hår.”

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.