Spara pengar i vardagen – de fem bästa tipsen

Bild på organiserade räkningar så att du enkelt kan spara pengar i vardagen

Våren närmar sig med stormsteg. Nu är ett ypperligt tillfälle att ta tag i vårstädningen i väntan på grönare tider. Självklart ska hem och trädgård tas om hand. Men det är även god tid att ta tag i ekonomin när vi går mot ljusare tider. Här kommer fem enkla tips som får din ekonomi att blomstra likt våren. Så sparar du pengar i vardagen!

Här nedan listar vi de fem bästa tipsen för hur du sparar pengar i vardagen.

Rensa bland abonnemang och prenumerationer

De olika streamingtjänsterna tycks aldrig ta slut: Netflix, Spotify, Stoytel och så vidare. Kanske är det dags att ta tag i den månatliga utgiften som alltid springer iväg. Anyfin har en tjänst (som passande nog heter Abonnemang) där du får en god överblick på dina prenumerationer och abonnemang. Det kan enkelt bli tydligt att en gammal prenumeration ligger och skräpar som du inte använt på ett halvår – då hjälper Anyfin dig att avsluta abonnemanget.

Rensa i garderoben – dryga ut plånboken

Kläder som du inte använt på åratal tar bara plats i onödan. Som tur är behöver de inte slängas bara för det. Nuförtiden finns en uppsjö av tjänster som där du kan sälja vidare dina kläder, så som Sellpy. Din garderob får mer utrymme och du tjänar dig en hacka!

För att spara pengar i vardagen – skippa de onödiga utgifterna

Det kan komma som en chock när man får det svart på vitt – lägger jag verkligen 2 000 kr i månaden på take away kaffe?! Självklart ska du unna dig i vardagen, men det finns roligare saker att lägga pengarna på. För att bli medveten om dessa onödiga utgifter finns det enkla knep. Anyfin har så kallade widgets, som kan läggas till i din mobils hemskärm, och som smidigt ger dig koll på vart kronorna läggs.

Spara pengar i vardagen utan att märka det

Spargris, pengarna under madrassen eller ett bankvalv – det finns en rad olika sätt att spara pengar på, men vore det inte enklare med någon som tog hand om ditt sparande åt dig? Via Anyfins app finns det enkla “sparhacks”, där de drar pengar från ditt konto när du får lön och placerar dem på ditt sparkonto, eller rundar upp alla dina köp till närmsta tiotal och för automatiskt över till sparkontot. Med andra ord sparar du utan att märka det!

Sänk din ränta

Ränta och avbetalning är ord som möjligen inte konnoterar med eufori. Däremot går det att göra denna process betydligt enklare med en av Anyfins tjänster. Anyfin tillhandahåller givmildheten att hjälpa dig att sänka din ränta på befintliga lån genom sin app – och enbart om de kan förbättra dina villkor.

“Anyfin har blivit en självklar del hos många svenskar för att spara in pengar på bl.a. abonnemangstjänster, och har på så sätt kunnat locka många nöjda kunder som kunnat samla lån hos Anyfin”, säger Erik Söderlund från Lånoo.se.

Klicka här för att komma till ett riktigt bra boktips från oss.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.