Karriär och bostad – två viktiga element för den moderna människan

Artikeln innehåller anonnslänk

Idag när har många människor väldigt olika tankar kring hur de ska leva det moderna livet. För många handlar det om att tjäna mycket pengar, kunna resa flott och att kunna unna sig något extra mitt i veckan. På det här sättet innehåller livet ofta mycket inspiration och roliga saker vilket gör att de små sakerna i livet, som annars kanske upplevs som bra, nu inte får lika mycket uppmärksamhet.

Renovera för att få ett bättre liv – se över dina lån

För många idag är det väldigt viktigt med ett fint och snyggt hem och många invånare, speciellt i storstäderna, väljer därför att lägga pengar på renoveringar och sin bostad i största allmänhet. Om du har tankar på att renovera finns det några saker att tänka på innan.

Specillet när det kommer till att låna pengar, hur du ska finansiera ditt lån samt att du faktiskt har råd så att du slipper avbryta renoveringen mitt i. När du har bestämt dig för att faktiskt genomföra en renovering finns det olika sätt att låna pengar till detta. Ett av dem är att faktiskt låna lite mer pengar på din bostadsrätt. Lånar du på huset eller lägenheten får du oftast mycket lägre ränta än du skulle få på exempelvis ett blancolån eller om du skulle söka kredit. Ett annat sätt kan vara ett faktiskt ta ett blancolån. Då har du hög ränta och det kan bli fel om något händer. Har du däremot möjlighet att låna pengar av någon familjemedlem eller vän kan det hålla ned räntan och det kanske inte brinner lika mycket i knutarna om du skulle bli av med jobbet eller liknande.

Ett sms lån kan få bort problem kortsiktigt

Ett sms lån är något som du kan ta när du behöver pengar snabbt och du kanske vill betala av en skuld eller liknande. Här finns det möjlighet att slippa räntan den första tiden för att göra det enklare för dig i början. För dig som är intresserad av sms lån finns det flera olika möjligheter att välja mellan. Det gäller att hitta det lånet som passar just dig och dina behov. Välj mellan långivare som Lumify, Mobillån eller Loanstep och kontakta varje leverantör för bäst information.

Allt fler byter karriär och jobb

I det nya livet är karriären också väldigt viktig. Idag är det dock förvånansvärt många som sadlar om till nya utmaningar och jobb och inför hösten syns en ökning på 10% av personer över 35 år som väljer att söka kurser på universitetet. Det finns många anledningar till att människor sadlar om men karriärcoachen Charlotte Hågård menar på fyra stora anledningar som oftast sägs vara brytpunkten. De är irrelevans, utkonkurrerad, omotiverad eller att man helt enkelt vill flytta till en ny plats som man har fallit pladask för. Detta kan också handla om att en relation stundar.

Både ett fint hem och en bra karriär är väldigt viktiga element för många idag och det är viktigt att de båda klaffar. Å andra sidan vill allt flera göra något som de tycker ger de en mening i livet och vi byter karriärer och jobb mer idag än någonsin tidigare. Detta beror oftast på nya jobbmöjligheter och att man vill byta miljö.

Välkommen till ett magasin för dig mitt i livet.

Moderna Livet är en plats fullt med drömmar och ambition. Man vill komma framåt med fart. Samtidigt vill man bevara sin hälsa, ha en fungerande vardag, och ha goda relationer.

Vi hjälper dig att hälla strössel på livet med inspiration och experthjälp från personer och företag.

Har du ett företag? Vi hjälper er att berätta er story i ett modernt sammanhang.

Klicka här för mer information.

Ta del av det bästa från oss
Vårt nyhetsbrev ger dig exklusiva rabatter, inbjudningar till event och intressant läsning
Genom att klicka ja, godkänner jag Moderna Livets användarvillkor samt personuppgiftspolicy.